GSB Isparta Yurtlarında Ramazan Ayı Hazırlıkları Başladı

İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, şube müdürleri, yurt müdürleri ve GSB Isparta Yurtları yemekhane işleticilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, Ramazan ayına özel tüm önlemler değerlendirildi.

Toplantıda, özellikle yemekhane denetimleri, öğrencilere sunulacak yemek menüleri ve Ramazan ayı boyunca alınacak tedbirler üzerinde duruldu. GSB Isparta İl Müdürlüğü, yurtlarda kalan öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan dönemi geçirmesi için gereken tüm hazırlıkları titizlikle yapacaklarını duyurdu.

Bu kapsamda, öğrencilere sunulacak iftar ve sahur menülerinin çeşitlendirilmesi, hijyen önlemlerinin artırılması ve Ramazan’a özgü diğer düzenlemelerin titizlikle uygulanacağı belirtildi.